33-годишен мъж дебне по ресторанти и барове в София, за да блудства и пребива жени. Според в. "Всеки ден" това е Георги Симов - син е на лекар, със собствен бизнес, добре облечен, и необуздана склонност да изразява яростта си към жените. Имал е "прояви" и в Ямбол.
Десетки сигнали за физически издевателства, 3 досъдебни производства за изнасилване и кой знае още колко, които не са стигнали до органите на реда. Това е вписано в справката за Георги Симов, според "Всеки ден". Под лустросания външен се крие маниак, който тормози, пребива и издевателства сексуално над млади момичета.

До момента срещу Симов за заведени три досъдебни производства за изнасилване, извършени през 2012 г., 2013 г. и 2014 г. Последният случай е от 27 февруари. Тогава Георги прави пореден опит за сексуално престъпление с млада жена в известно нощно заведение в идеалния център на София. След като я издърпва на усамотено място, той започва да се гаври с нея. Макар да не успява да извърши интимен контакт с жертвата, тъй като на помощ се притекли случайни очевидци, извергът нанася тежък побой на момичето и побягва. Тя остава да лежи окървавена на земята. Жената е освидетелствана с рани от душене по врата и удар с тежък предмет по главата. И ако при този инцидент в крайна сметка до изнасилване не се е стигнало, предните му опити са били успешни.

Ден по-рано, на 26 февруари е дал следния съвет: "Приятели, излизайте с жени, които след като ги поканите Ви казват...Ок, навсякъде с теб...а не такива, които Ви казват... Амиии кажи ми къде ще ходим и ще ти кажа дали ми се излиза..." Също на 26 февруари е постнал: "За тези, които довечера ще са... — в Club Bedroom Official" и песента Jason Derulo "Stupid Love" (Official HD Music Video).

Също в страницата на Георги Симов, но дни по-рано - от 24 февруари е поста: "За пореден път се убеждавам, че силния и смелия пол в България са жените! Благодаря Ви момичета за смелостта и желанието да помогнете и дадете кръв!!!"

След като по случая се разшумя, към медиите и органите на реда заваляха десетки сигнали от негови бивши интимни приятелки. Те разказват за счупвания на ръце и пръсти, извършени от него по време на връзките им.

Към настоящия момент, Георги Симов е с мярка за неотклонение „задържане под стража", наложена от Софийски градски съд на заседание от 7 март, в следствие на престъплението от 27 февруари. Макар да е в ареста, близките на жертвите са разтревожени, че досега той е бил необезпокоявано на свобода, въпреки досъдебните производства за изнасилване.

Във Фейсбук страницата на Симов последният пост е от 6 март. Той гласи: "Изпъквай с неща, които не се купуват с пари!!!"  Половин месец преди това - на 21 февруари, е споделил мисъл от американския режисьор Кевин Смит: "Баща ми ме научи, че истинският мъж дава, вместо да взима;използва логика, а не сила;решава проблемите, а не ги създава; и най-важното - истинският мъж се определя от онова, което е в сърцето, а не в панталоните му."