За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Всички статии от изданието
Само един кандидат за шеф на Бюрото по труда * Вятър със сила 86 км/час потроши клони в Русе * Картинг шампионът Николай Петров със знаме на Русе за следваща победа * Бъзън пропищя от тежки камиони и поиска забраната им в селото * Незаконно сметище изникна на метри от детска площадка в кв. "Чародейка" * Лежал за убийство влиза пак в затвора за побой на бивша изгора * Как Жетварят на скулптора Христо Танев се превърна във Вечния студент * Добиви от 700-800 килограма от декар прогнозират лозари * ФК "Дунав" подготви безплатни абонаментни карти за ветераните * Хронология на главоломното пропадане: В Сеул сме с 35 медала, в Рио - с 3 * Тези и още много новини в новия брой на "Утро". 23 август 2016 г.
Само един кандидат за шеф на Бюрото по труда * Вятър със сила 86 км/час потроши клони в Русе * Картинг шампионът Николай Петров със знаме на Русе за следваща победа * Бъзън пропищя от тежки камиони и поиска забраната им в селото * Незаконно сметище изникна на метри от детска площадка в кв. "Чародейка" * Лежал за убийство влиза пак в затвора за побой на бивша изгора * Как Жетварят на скулптора Христо Танев се превърна във Вечния студент * Добиви от 700-800 килограма от декар прогнозират лозари * ФК "Дунав" подготви безплатни абонаментни карти за ветераните * Хронология на главоломното пропадане: В Сеул сме с 35 медала, в Рио - с 3 * Тези и още много новини в новия брой на "Утро".

 Реклама

 Книга на седмицата

АНГЛИЙСКИЯТ ШПИОНИН от Даниъл СилваБившата съпруга на британския престолонаследник е любимка на нацията не само заради харизмата и стила си, но и заради благотворителната си дейност. Шумният й развод й донася омразата на кралското семейство, но и я превръща в най-известната жена в света. Когато луксозната яхта, на която принцесата почива край Карибските острови, е взривена, милиони хора скърбят за трагичната й смърт.
Тази книга можете да закупите с 10% отстъпка в книжарница „Хермес“ на ул. „Александровска” № 81

 Референтни курсове на ЕЦБ

 Евро 1,95583 лв.   Щатски долар  1,7299 лв.  
 Швейцарски франк  1,79665 лв.   Британска лира  2,26789 лв.  
 Нова румънска лея  4,38694 лв.    Нова турска лира  0,58794 лв.  
 Канадски долар  1,33943 лв.   Китайски ренминби юан  2,60101 лв.  

 Реклама

 Видео на деня


Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot