За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Всички статии от изданието
Китайци инвестират 100 милиона долара в завод за джанти в Русе * Обсъждат купуване на камери и шумомери заради гонките * 110 бедни с топъл обяд до април 2017 * Иван Томов след атаката на Нанга Парбат: Губех мача и заиграх ва банк, но получих червен картон * Списание „Паралели“ запалило Митака по изящните миникитари * На този ден: Блестящата рожба на един изоставен, пиян и фалирал баща * „Булстрад Арена“ посрещна над 40 000 души за година * Нова серия домашни обири на бандити от старата школа * Собственик на автокомплекс скрил близо тон нелегално гориво * Представят днес елитния „Дунав“ преди контролата с „Лудогорец 2“ * Тези и още много новини плюс забавно и полезно тв приложение в новия брой на „Утро“. 22 юли 2016 г.
Китайци инвестират 100 милиона долара в завод за джанти в Русе * Обсъждат купуване на камери и шумомери заради гонките * 110 бедни с топъл обяд до април 2017 * Иван Томов след атаката на Нанга Парбат: Губех мача и заиграх ва банк, но получих червен картон * Списание „Паралели“ запалило Митака по изящните миникитари * На този ден: Блестящата рожба на един изоставен, пиян и фалирал баща * „Булстрад Арена“ посрещна над 40 000 души за година * Нова серия домашни обири на бандити от старата школа * Собственик на автокомплекс скрил близо тон нелегално гориво * Представят днес елитния „Дунав“ преди контролата с „Лудогорец 2“ * Тези и още много новини плюс забавно и полезно тв приложение в новия брой на „Утро“.

 Реклама

 Книга на седмицата

ВЪЗМЕЗДИЕ от Джеймс ПатерсънВ Ню Йорк върлува сериен убиец, който отвлича, измъчва и ликвидира престъпници, които не са били осъдени за деянията си. Броят на жертвите расте, полицията е в пълно неведение, а жителите на града негласно подкрепят ужасяващите методи за саморазправа.
Тази книга можете да закупите с 10% отстъпка в книжарница „Хермес“ на ул. „Александровска” № 81

 Референтни курсове на ЕЦБ

 Евро 1,95583 лв.   Щатски долар  1,77577 лв.  
 Швейцарски франк  1,80095 лв.   Британска лира  2,32538 лв.  
 Нова румънска лея  4,38438 лв.    Нова турска лира  0,58279 лв.  
 Канадски долар  1,35483 лв.   Китайски ренминби юан  2,66099 лв.  

 Реклама

 Видео на деня


Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot