За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Последен брой

Всички статии от изданието
Русе в Топ 6 с най-мръсен въздух, мобилна станция идва спешно от Варна * Нови пътни знаци вместо ремонт ще борят катастрофите по пътя Русе-Бяла * Милионерът Канев избра в Русе да празнува своята 90-годишнина * Двама професори удостоени с почетни звания на Русенския университет * Експертиза не видя нередности около вота за общинския съвет * Енергия, очаквания и надежди видял в Русе ген.Румен Радев * Оправдаха обвинен в стрелба по съседи и арест на полицаи * Пиян разтресъл с колата си апартамент два часа след Вранча * 22-годишният Росен мечтае да стане лекар и да снима клип * По данни на статистиката: Русенската икономика расте четири пъти по-бързо от националната * "Дунав" срещу палача на "Берое" в 1/8-финал за купата на България * Тези и още много новини в новия брой на "Утро". 27 септември 2016 г.
Русе в Топ 6 с най-мръсен въздух, мобилна станция идва спешно от Варна * Нови пътни знаци вместо ремонт ще борят катастрофите по пътя Русе-Бяла * Милионерът Канев избра в Русе да празнува своята 90-годишнина * Двама професори удостоени с почетни звания на Русенския университет * Експертиза не видя нередности около вота за общинския съвет * Енергия, очаквания и надежди видял в Русе ген.Румен Радев * Оправдаха обвинен в стрелба по съседи и арест на полицаи * Пиян разтресъл с колата си апартамент два часа след Вранча * 22-годишният Росен мечтае да стане лекар и да снима клип * По данни на статистиката: Русенската икономика расте четири пъти по-бързо от националната * "Дунав" срещу палача на "Берое" в 1/8-финал за купата на България * Тези и още много новини в новия брой на "Утро".

 Реклама

 Книга на седмицата

Илюзии в смъртта от Нора РобъртсЛейтенант Ив Далас не вярва, че нещо може да я шокира. Докато не пристига на ужасяващото местопрестъпление в нюйоркски бар. Заведението се посещава предимно от корпоративни служители, които идват да разтоварят стреса на питие с колеги или приятели след работа. Но въпросната вечер се случва нещо необяснимо.
Тази книга можете да закупите с 10% отстъпка в книжарница „Хермес“ на ул. „Александровска” № 81

 Референтни курсове на ЕЦБ

 Евро 1,95583 лв.   Щатски долар  1,74316 лв.  
 Швейцарски франк  1,79764 лв.   Британска лира  2,26335 лв.  
 Нова румънска лея  4,3968 лв.    Нова турска лира  0,58516 лв.  
 Канадски долар  1,31502 лв.   Китайски ренминби юан  2,61384 лв.  

 Реклама

 Видео на деня


Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot