Макар и от сравнително скоро на картата на букмейкърите в България, Betway предлага все по-атрактивни коефициенти придружени с различни бонуси и оферти на букмейкъра към своите клиенти. Освен на чудесни коефициенти и бонуси, потребителите могат много лесно и достъпно да използват цялата версия на сайта. Не можем да пропуснем и съпорта на сайта, който е на разположение на своите клиенти 24 часа в денонощието.

На кое събитие да изиграем първоначалният си бонус?

Сред водещите събития този кръг, най-голямо внимание приковава сблъсъкът между Наполи и Фиорентина. Във временното класиране, Наполи се намира в подножието на върха със шестедесет и пет точки, докато Фиорентина заема 8-ма позиция с петдесет точки.

Неаполитанците се намират в голям подем, след като постигнаха четири победи, при само една загуба в последните си пет срещи. В последния си шампионатен дуел, Наполи надигра с 3-1 като гост Аталанта. “Виолетовите” се представят на приливи и отливи, след като в последните си пет двубоя регистрираха две победи, две равенства и една загуба. В последния си шампионатен мач, Фиорентина се наложи с минималното 1-0 в домакинството си на Емполи.

Смятаме, че Наполи ще продължи своя възход и ще спечели, както и че ще станем свидетели на висока резултатност. Ставката за този комбиниран залог е повече от примамлива.