Втората съпруга на угандиеца Годфри Багума роди осмото му дете, съобщи в. "Мирър". Годфри Багума, с прякор Себаби, което означава "най-грозният от всички", страда от рядко заболяване. На него се дължи необичайното му лице.

Той е на 47 години, а втората му съпруга Кейт Наманда - на 30. Женени са от 2013 г. и имат шест деца. Другите две са от първия брак на Себаби. С първата си съпруга Себаби се разделя, защото я хваща да му изневерява. Той предполага, че тя се е омъжила за него заради парите му. След това среща Наманда, която тогава е на 18 години. Сватосва ги леля му. Четири години живеят заедно, преди Себаби да се запознае с родителите на Кейт.

Иска първо да им се роди дете, защото се бои, че те ще я накарат да го напусне. Наманда наистина го напуска, макар и да е бременна в шестия месец. След два месеца обаче се връща. "Казах й, че не съм виновен, че изглеждам така и ако ме смята за бреме, може да ме напусне", разказва Багума. Кейт Наманда обаче решава да остане с него и през 2013 година вдигат голяма сватба. Гостите плащат по 4000 угандийски шилинга (около 70 британски пенита), за да видят булката. Себаби преди е бил обущар, но отдавна изкарва прехраната си благодарение на необичайното си лице. Той вече печели пари не само като се показва, а се изявява и като певец. Казва, че му е неприятно да излиза на сцената само за да го зяпат хората.