BMW стана първият автомобилен производител в света, който ще предава мачове на живо в колите си. Избрано съдържание от Бундеслигата ще бъде достъпно чрез приложение и ще се прожектира на новия BMW Curved Display. То ще бъде пуснато първоначално на новото BMW Серия 7 на територията на Германия, Швейцария и Австрия с два мача на ден. През първата половина на 2023 г. офертата ще бъде налична и за САЩ и Великобритания, където могат да бъдат избрани до три мача на ден в автомобила. Всичко, разбира се, зависи от носителите на правата за излъчване на мачовете.

В интерес на безопасността на пътниците, видео съдържанието в приложението Bundesliga в автомобила ще може да се гледа само докато колата е неподвижна. Когато возилото е в движение, ще бъде възможно да слушате само аудио от мача.

За да използва функцията за видео стрийминг на приложението Bundesliga, клиентът трябва първо да е активирал личната eSIM в своя автомобил. След това антените, инсталирани в беемвето, ще позволят да се наслаждава на високоскоростен 5G футболен стрийминг чрез личния си мобилен договор.