Фен среща с Невяна Владинова зарадва десетки деца и цели семейства в родния й град Плевен. Инициативата бе на Панорама мол Плевен, който организира с успех съботното събитие.
Невяна Владинова, която е известна като едно от златните момичета на българската художествена гимнастика, а сега е вицепрезидент на Българската федерация за този спорт, бе посрещната от много гости - малки гимнастички, техните треньори и родители. Популярната спортистка отговори откровено на всички въпроси, които й бяха зададени от присъстващите – за първите й стъпки в балета и художествената гимнастика, за първите успехи и международни медали, за любимите й неща в живота и за интересните, незабравими моменти в спортната й кариера, за трудностите и радостите.
Специалното участие в събитието бе на момичетата от спортен клуб по художествена гимнастика "Елегант" в Плевен. Те демонстрираха с вълнение и амбиция своите съчетания пред погледа на известната гимнастичка и пред многобройните гости на комплекса.
Панорама мол Плевен организира за поредна събота проява, която събира почитатели не само от областния град, но и от близките селища и региони - от Ловеч, Враца, Велико Търново.
Първото подобно събитие бе посветено на българското илюзионно изкуство и се превърна в истински празник за малките и големите. Както БТА за първи път съобщи, на него стана известно, че се обмисля учредяването у нас на нова национална награда на името на легендарния български маг Астор, която ще бъде връчена през 2023 година.