Двадесет години от своето създаване ще отбележи със спектакъл варненският клуб за модерна култура „The Center“. В мултивизуалния пърформанс със заглавие „Twenter“ са обединени танц, театър, концерт и светлинно шоу, съобщават организаторите. 
„Не правим ретроспекция на двайсетте ни години, а ги обобщаваме в един физически образ на младо човешко тяло, изградено от пет системи. В представлението се занимаваме бъдещето, с това какво му предстои оттук нататък, какво следва след като станеш на 20“, сподели за концепцията главният хореограф и режисьор Георги Енчев. 
В работния процес създателите на представлението са изследвали логическата, творческата, и физическата активност на модерния млад човек. Обмислили са как той изгражда своя социален живот и как се влива в огромните информационни потоци на заобикалящата го среда. 
Сценарист и помощник-режисьор на спектакъла е Станимир Енчев. Валери Ценков е написал музиката, която на сцената ще изпълняват Страцимир Павлов, Нейко Бодуров, Стоян Роянов - Я Я, Георги Илиев и Валери Ценков. Михаела Филева, актьорът Стоян Радев и рапърът NDOE присъстват също като част от визуалната среда, съобщават организаторите. 
В спектакъла участват петнадесетте хореографи и стоте танцьори на „The Center“. Своята продукция те ще покажат на 4 октомври от 19:30 ч. в Двореца на културата и спорта във Варна.