Нова серия модерни вина беше представена в столицата на уникално по рода си събитие. На специална мултисетивна вечеря винарска изба Съединение представи новата си корпоративна идентичност и смени името си на New Bloom Winery. Заедно с внимателно подбраното меню под ръководството на шеф Андре Токев, те помогнаха гостите да се потопят в истинско мултисетивно преживяване. Своят принос за нетрадиционното представяне на вината даде и Слави Райчев, един от водещите български сомелиери и вицепрезидент на асоциацията на сомелиерите в България. Сред участниците във вечерята бяха много популярни лица, представители на винената индустрия в България, търговци, хотелиери и ресторантьори. Водещата на събитието Мария Силвестър успя да превърне вечерта в забавно преживяване за всички участници.
 Изба New Bloom Winery e изградена в град Съединение, разположен в традиционния винарски регион в Тракийската низина,  северозападно от град Пловдив. 
„Wine Enthusiast“, едно от най-авторитетните списания в света на виното, постави Тракийската низина в България на второ място измежду 10-те най-добри дестинации за винени пътешествия в света през 2017 година. 
Винарната си поставя за цел да създава и налага модерни вина за модерни градски хора. Новото име и ребрандинга на корпоративната идентичност идва в отговор на новите пазарни тенденции и плановете за експортна експанзия. New Bloom Winery прави смела заявка и на българския пазар като възнамерява да увеличи почитателите на виното и да повиши  винената култура като цяло. 
 „Промяната се случва в момент, в който избата вече е натрупала достатъчно опит в последните години с налагането на нови и нетрадиционни вина. Това са Verano Azur, Pixels и F2F, които вече имат многобройни почитатели и верни фенове. Вярвам, че успехът ще бъде същият и за новата серия вина  New Bloom“, коментира Александър Урманов, изпълнителен директор на компанията Power Brands, основен дистрибутор на избата.  
В New Bloom Winery се насърчава културата на експериментиране и развиване на научно-развойната дейност. Екипът енолози разполага с възможността да прилага иновативната технология на микровинификация, която позволява да се бутилират и бутикови серии висококачествени вина от редки за България сортове като дорнфелдер, регент и глера.
С вече известните марки Verano Azur, Pixels и F2F избата е позната на винолюбителите и сред младата аудитория. Verano Azur е символ на лятото със своя плодов вкус. С иновативния си дизайн серията  Pixels е избор номер едно на модерните млади потребители. F2F пък е висок клас вино, който отговаря и на най-капризните вкусове на любителите на виното. 
Качеството на продуктите е оценено в над 20 държави, в които се изнася виното на New Bloom Winery. 
Екипът на избата се гордее специално с пробива на претенциозния и конкурентен пазар в САЩ, и в Япония, където качеството на продукта е водещо. Вината на New Bloom Winery са добре приети и в Европа. Германия, Франция и Белгия са част от пазарите, на които се реализират продуктите на избата. Признание за тяхното високо качество са спечелените отличия на водещи световни дегустационни конкурси, като  Mundus Vini в Германия,  Vinalies Internationales във Франция и Concours Mondial Du Bruxelles в Белгия.
Избата разполага с 6000 дка собствени лозови масиви, разположени в Тракийската низина. Технологично New Bloom Winery е сред най-модерните и иновативни производители в България. В последните пет години винарната е напълно реконструирана, като към нея е изградена и нова модерна лаборатория за проследяване и замерване на всички производствени процеси, за да се гарантира качеството на вината.