Тридесет и една партии и коалиции са се регистрирали за предстоящите парламентарни избори 27-и Многомандатен избирателен район – Стара Загора, става ясно от справка на сайта на Районната избирателна комисия (РИК). Общият брой на кандидатите за народни представители е 321, те ще се борят за 11 места в 50-тото Народно събрание.
Подредбата е според номера в бюлетините, изтеглен в жребия на ЦИК:
1. Водач на листата на Партия „Има такъв народ“, която се състои от 21 кандидати, е Александър Вълчев. Той е роден 1973 година в Смолян. По професия е сценарист. Той е народен представител в 45-ото и 49-ото Народно събрание, сочи справката в сайта на Народното събрание.
2. Водач на листата на Партия „Глас народен“, която се състои от четирима кандидати, е Маринела Маргаритова. 
3. Водач на листата на Коалиция „Синя България“, която се състои от шестима кандидати, е Борислава Пенева.
4.  Водач на листата на Коалиция „Ние гражданите“, която се състои от шестима кандидати, е Пламен Пасков.
6. Водач на листата на Партия „Български гласъ“, която има седем кандидати, е Иван Грозданов.
7. Водач на листата на „Коалиция на розата“, която има девет кандидати, е Гарабед Минасян.
8. Водач на листата на Коалиция „Център“, която има 22 кандидати, е Боянка Янкова.
9. Водач на листата на Коалиция „Солидарна България“, която се състои от 11 кандидати, е Щерьо Щерев.
10. Водач на листата на Партия „Единение“, която се състои от осем кандидати, е Яни Андреев.
11. Водач на листата на Партия „Българско национално обединение“, която се състои от трима кандидати за народни представители, е Христо Георгиев.
12. Водач на листата на Партия „Възраждане“, която се състои от двадесет и двама кандидати, е Искра Михайлова. Тя е родена през 1982 година в град Стара Загора. Михайлова е специалист по "Връзки с обществеността". През 2019 г. е избрана за общински съветник от партия „Възраждане“ в Общинския съвет в Стара Загора. Тя е народен представител в 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание, се съобщава на сайта на парламента.
13. Водач на листата на Партия „Морал, единство, чест“, която се състои от единадесет кандидати, е Красимир Манов. 
14. Водач на листата на Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, която се състои от 21 кандидати, е Радослав Рибарски. Той е роден 1983 година в Дупница. Работи в сферата на енергетиката. Той е народен представител в 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание, съобщиха за БТА от пресцентъра на коалицията.
15. Водач на листата на Партия „Народна партия „Истината и само истината" ,която се състои от четирима кандидати, е Иван Иванов. Той е от Стара Загора. Завършил е полувисше образование в Техникум по механотехника и транспорт. В момента живее и работи в чужбина, съобщи за БТА той.
16. Водач на листата на Партия „Български възход“, която се състои от седем кандидати, е Красимир Янков.
17. Водач на листата на Коалиция „Граждански блок“, която се състои от шестима кандидати, е Димитър Ламбовски.
18. Водач на листата на Партия „Общество за нова България“, която се състои от шестима кандидати, е Георги Мъндев. 
19. Водач на листата на Коалиция „Левицата!“, която се състои от 13 кандидати, е д-р Цветеслава  Гълъбова. Тя каза за БТА, че е родена в София. По образование е психиатър, магистър по икономика и експерт по съдебна психиатрия. От 30 години работи в Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ в Нови Искър, а от 15 години е директор на лечебното заведение.
20. Водач на листата на „Партия на Зелените“, която се състои от двама кандидати, е Анна Кирилова.
21. Водач на листата на Партия „Ние идваме“, която се състои от двама кандидати, е Николай Николов. Той е роден 1976 година в Хасково. Той е завършил дентална медицина в Медицински университет – София и Международна бизнес администрация към University of Portsmouth, Великобритания. В момента развива зъболекарска практика в Стара Загора и София, съобщиха за БТА от пресцентъра на партията.
22. Водач на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС, която се състои от 22 кандидати, е Красимир Вълчев. Той е роден 1975 година в София. Завършил е  „Финанси” в Икономически университет – Варна. Министър на образованието и науката по време на 44-ото Народно събрание. Народен представител в 46-ото, 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание, съобщиха за БТА от пресцентъра на партията.
23. Водач на листата на Партия „Български национален съюз „Нова демокрация“, която се състои от 11 кандидати, е Денис Генев.
24. Водач на листата на Коалиция „БСП за България“, която се състои от 22 кандидати, е Драгомир Стойнев. Той е роден 1976 година в Триполи, Либия. По професия е икономист. Той е народен представител в 41-ото, 42-ото, 43-ото, 44-ото, 45-ото, 46-ото, 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание, сочи справката в официалния сайт на Народното събрание.
25. Водач на листата на Партия „Величие“, която се състои от четирима кандидати, е Красимира Нинова-Катинчарова. 
26. Водач на листата на Партия „ВМРО – Българско национално движение“, която се състои от 16 кандидати, е Красимир Червилов. Той e роден 1965 година в Стара Загора. Завършил е оперно пеене в Държавната музикална академия София. Бил е заместник-директор на Държавна опера- Стара Загора и заместник-областен управител на област Стара Загора. В момента е общински съветник в Общински съвет-Стара Загора, сочи справката на БТА в официалния сайт на Община Стара Загора.
27. Водач на листата на Партия „Пряка демокрация“, която се състои от един кандидат, е Маргарит Карабуров.
28. Водач на листата на Партия „Движение за права и свободи“, която се състои от 22 кандидати, е Халил Летифов. Той е роден 1979 година в Смолян. Той е народен представител в 42-ото, 44-ото, 45-ото, 46-ото, 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание, сочи справката в сайта на парламента.
29. Водач на листата на Партия „Зелено движение“, която се състои от петима кандидати, е Петко Ковачев.
30. Водач на листата на Партия „За Велика България“, която се състои от 11 кандидати, е Венко Динев.
31. Водач на листата на Партия „Български съюз за директна демокрация“, която се състои от трима кандидати, е Деян Александров.
32. Водач на листата на Коалиция „Неутрална България“, която се състои от 13 кандидати, е Атанас Панчев. Той е роден в Панагюрище през 1965 година. По професия е адвокат, доктор  по културно- историческо наследство. Автор е на редица книги. Избран е за посланик на мира на международна лидерския конференция в град Сеул, Южна Корея през 2007 година.
Водачите на листи са потърсени за биографични данни. До този час някои от тях не са ги предоставили.