Столична община въвежда временна организация на движението на пл. "Св. Александър Невски" във връзка с честванията за Възкресение Христово, съобщиха от пресцентъра на общината.  
От 8:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на: пл. "Св. Александър Невски"; по ул. "Оборище" в участъка между пл. "Св. Александър Невски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "Дунав" в участъка между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски"; по ул. "11-и август" в участъка между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски"; ул. "15-и ноември". 
От 18:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забранява влизането на пътни превозни средства по: пл. "Св. Александър Невски"; ул. "Оборище" в участъка между пл. "Св. Александър Невски" и бул. "Васил Левски"; ул. "Дунав" в участъка между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски"; по ул. "11-и август" в участъка между ул. „Московска“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „15-и ноември”.