Временна организация на движението в центъра на Казанлък се въвежда днес във връзка с концерта на румънската поп звезда Инна на площад “Севтополис”. Това съобщават от пресцентъра на местната администрация. Промените ще важат в часовете от 18:00 до 24:00 часа. 
Движението за пътни превозни средства ще бъде затворено в участъка от кръстовището с булевард „23-ти Пехотен Шипченски Полк" с улица "Петко Стайнов", продължението по булевард „Княз Александър Батенберг" до кръстовището с улица "Йордан Стателов" и по булевард “Розова долина” от кръстовището с булевард „23-ти Пехотен Шипченски Полк" до улица "Цар Иван Шишман". 
Създадената организация на движението ще бъде осъществена под контрола на Районното управление в Казанлък и сектор “Пътна полиция” към Областната дирекция на МВР в Стара Загора.
Концертът на Инна е част от юбилейния 120-и Празник на розата в Казанлък, чиито кулминационни дни са 2, 3 и 4 юни. Празникът днес ще започне с тържествен водосвет и издигане на знамето на града и ще продължи със знаменно шествие в памет на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България. На тържествена сесия на местния Общински съвет ще бъдат наградени новите почетни граждани на Казанлък. Тържествата ще продължат вечерта на площад “Севтополис” с представяне на колекция на дизайнерката Евгения Живкова и церемония по коронясване на Царица Роза 2023 Кристина Попова, осъществена от “Пеещи артисти” на Игор Марковски. Вечерта ще завърши с концерт на Инна.