Милионерът Красимир Дачев предрича за пенсионните фондове същата съдба като с КТБ. Според него реформата е недомислена и има опасност много пари да бъдат източени.
„Не изключвам тези фондове вече да са източени. Да не забравяме, че същата тази КТБ искаше да купи един фонд”, твърди Дачев в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия.

Бизнесменът влезе в интересен диалог с водещия, който пък призна, че е глупав.

„Сигурно има нещо в тази държава, което не го разбирам, а ти си малък”, заяви Краси Дачев, а Сашо Диков му отговори: „Не съм малък, глупав съм!”

„ Не знам защо се управлява така тази държава, някакъв наркотик, нещо друго, което кара хората да действат нелогично, не ме питай. Защото ако е твое, няма да реагираш така. В България всичко е наред, докато не вдигнеш капака и тогава започва да мирише”, убеден е милионерът и отново подчерта, че всичко бил постигнал сам:

„За разлика от други, аз съм си купувал всичко сам и не градския комитет на партията ми е купил Ролс-ройса, платил съм си и да ходя в Космоса, затова и си позволих сам да отида на Карибите. Но не ми хареса там, нагледах се на дебели американци, едни китове такива, смешно ти става, страх ги е да не се обезводнят, да не се обезхранят.”