"Работим усилено по селекцията, дали ще се осъществят като трансфери, времето ще покаже", заяви наставникът на Левски Стойчо Стоев при заминаването на отбора за подготвителен лагер в Анталия, предаде репортер на БГНЕС.

Стоев призна, че се надява скоро към лагера на "сините" да се присъединят още нови попълнения. "Намеренията са ни да се подготвим добре, за да можем да изглеждаме добре и в шампионата. Работим усилено по селекцията, дали ще се осъществят като трансфери, времето ще покаже. Нямаше как да не закъснее селекцията, аз бях избран като треньор доста късно, а и периодът беше доста празничен - Коледа и Нова година. Надявам се да не се стига до там, да взимаме футболисти след началото на пролетния полусезон, защото ефектът ще е почти нулев", коментира той на стадион "Георги Аспарухов".

"По принцип винаги има вариант да се разделим с някого, но на този етап аз съм доволен от тяхното старание и поне пред мен не стои като вариант. Всички осъзнавам, че трябва да се съобразим с факта, че Левски е затруднен финансово. Надявам се, че това е нещо временно. Има някакви индикации, надявам се нещата да станат по-добри", допълни Стоев.

"Никога не съм бил привърженик на резултати в контролите, основно на изграждане на някакъв стил на игра, който ти помага. Когато ти изградиш в течение на подготовката стил, ясно е, че идват и резултатите. По принцип времето никога не е достатъчно. Знаете, че понякога отбор се прави 1-2 години, но нас времето ни притиска и нямаме време за такъв изчаквателен период. Този близо месец, който ще бъдем в Анталия, трябва и самите футболисти да се приспособят към моите изисквания", завърши треньорът на Левски.