45-годишният М. Колев от Пловдив е убил баща си жестоко с брадва в собствената си кола. Драмата се разиграла във вторник през нощта.
Синът, който по непотвърдена информация е лекар, и бащата Кольо Марков Колев са пътували от Пловдив към асеновградско село.Край село Мулдава на черен път, до лозята, двамата се скарват. Били пияни.

Причината за кървавата вакханалия не е известна все още. Синът вади брадва и започна да нанася смъртоносни удари на 83-годишният си баща. Черепът на възрастния човек е смазан.

В сряда сутринта местни жители сигнализират на местния полицай, че от много часове непозната кола стои паркирана на черния път. Надвечер ченгето отива до автомобила и вижда окървавения труп на дядото.

Веднага е подаден сигнал в РУП Асеновград. Започна издирване на извършителя. Вчера през деня в Мулдава в центъра пристигнал мъж, който бил мръсен и с раздърпани дрехи. Търсел колата си и вонял на мастика. Казал, че издирва автомобила, защото не помни къде го е оставил.

Полицаят заподозрял нещо нередно, арестувал го. Синът си признал за убийството и заявил, че са пили много мастика. В момента той е арестуван за 24 часа.