След като подписа нов договор с "Левски", Владимир Гаджев сподели своите първи мисли и амбиции преди новия сезон пред сайта на "сините".

- Влади, току-що подписа нов договор с любимия си клуб. Твоят коментар и какви амбиции имаш преди новия сезон?
- Едно ново начало за мен, виждам един подмладен отбор, дойде нов треньор, силно се надявам нещата да се подобрят. Първо обаче трябва да се направи боеспособен тим, това е най-важното, пък в хода на първенството ще видим докъде можем да стигнем.

- Какво се случи с теб в последните няколко седмици и какво повлия, за да останеш в клуба?
- Имах няколко предложения, но те не ме заинтригуваха. Оферта, каквато аз исках и очаквах, така и не пристигна. Желанието ми бе да продължа кариерата си в някое от топ първенствата на Европа, но за целта трябваше да изчакам по-дълго, а това не ме устройваше. Да, можех да подпиша и да заиграя в някои екзотични страни за много пари, но на този етап това не е най-важното нещо за мен. Искам, ако направя трансфер, той да задоволява моите амбиции. Подобна екзотична дестинация вероятно щеше да се отрази негативно и върху участието ми в националния отбор.

- Имаш ли вече впечатления от треньора Пепе Мурсия?
- Проведох един разговор с него, определено ме впечатли с нещата, за които разговаряхме, те дори не бяха от футболен аспект. Сподели ми идеите, които има за "Левски", за стратегията, която иска да изгради в клуба. Но както казах, първо трябва да направим силен отбор, с преобладаващи в него български футболисти.

- Знаеш вече програмата за първенството. Във втория кръг срещаме вечния съперник...
- Идеално (смее се)… Ще има доста здрави мачове, форматът на първенството ще предложи доста напрегнати двубои, ще бъде интересно за зрителите. Силно се надявам ние да сме готови за шампионата и да се представим значително по-добре от последния сезон.