"Не, няма да играя в Лудогорец. Предпочитам да играя в чужбина. На този етап няма нищо конкретно като оферти. Имам голямо желание да играя чужбина и съм убеден, че това ще се случи", заяви Владимир Гаджев на пресконференция, предаде репортер на БГНЕС.

Националът бе награден в Пресклуб "България" за най-добър футболист на 29-ия кръг в "А" група. Това е трето отличие за него през сезона.

"Нормално е да има напрежение между играчите в отбора, когато губим. Това влияе на феновете и на нас - играчите. Надявам се да вървим във възходяща линия и да продължим доброто си представяне от последните няколко срещи. Надявам се ние да сме първият отбор в плейофите, който ще победи Лудогорец. Шансът да играем в евротурнирите е доста голям. Трябва да побеждаваме конкурентите. Ще се борим. Искам да спечелим всеки един мач. До колко ще успеем зависи от начина, по който ще играем. Трябва да сме реалисти. Доста изоставаме от Лудогорец. Те са най-добрият отбор в момента. Заслужават първото място. Ние ще се борим за евротурнирите. Всичко е възможно", добави Гаджев.

"Засега не се е осъществим трансфер. Доста хора ми се обаждат, има интерес, но няма нищо черно на бяло. Ще разбера след края на този сезон, къде ще играя през следващия. Наложиха се няколко млади момчета в последно. Те имат бъдеще и се надявам да се развиват. Аз винаги ще ги подкрепям и ще се радвам, когато те играят", каза още Владо Гаджев.