Актьорът Александър Кадиев се връща в ефира на Би Ти Ви, съобщават от медията. Той ще е водещ на новото предаване „Кой да знае?“, което започва в първия ден на новата 2024 г. 
Кадиев ще задава любопитни въпроси на два отбора в телевизионния куиз, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки отделен епизод двамата капитани ще намират опора в лицето на една популярна личност, с която ще се борят докрай – не просто да вземат победата, но и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която ги подкрепя.
„Всеки ден зрителите и участници ще научават нещо ново или ще си обясняват факти, за които никога не са се замисляли. Този нестандартен подход ще бъде приложен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи хода на играта, което ще се отрази на динамиката, забавлението и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран“, допълват от Би Ти Ви.
 „Кой да знае?“ е формат на британската компания Fremantle. 
Пред юли тази година Александър Кадиев се сбогува официално със зрителите и с екипа на „Преди обед“, след 2540 ефира и водене в продължение на почти 12 години.
/ДД