В Русе сме свидетели на нарастващ проблем с паркирането, който засяга всички нас. Политическа партия "Движение Гергьовден"-Русе има ясна визия и амбиция за развитие на нашия град, която представя иновативни решения за този належащ въпрос.
Нашият основен приоритет е изграждането както на надземни, така и на подземни паркинги, които да облекчат този натоварен проблем. Планът ни предвижда поетапно развитие на инфраструктурата, като първият етап включва изпълнението на одобрени детайлни устройствени планове. Наш конкретен пример в тази посока е проектът за подземен паркинг в Централен южен район, където планираме да създадем 300 нови паркоместа.
Също така, разглеждаме различни възможности за надземни паркинги в кварталите "Дружба" 1, "Дружба" 2 и "Чародейка Г-юг". Тези инициативи не само ще решат настоящия проблем, но и ще подобрят градската среда и улеснят местните жители.
Ние вярваме, че решаването на този проблем е от съществено значение за русенци. Това ще създаде по-приветлива градска среда, която да се гордее с модерни паркинги и по-добра организация на градското пространство.
Също така, това ще спести на гражданите много време, което в момента се губи в търсене на свободно паркомясто или в спорове за него. "Движение Гергьовден"-Русе се ангажира да работи усърдно за постигането на тези цели и за подобряване на живота в Русе.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!