Сайтът за обяви на недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, организира втори бизнес форум днес - 13 март, в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив, в 14:00 часа, съобщиха от сайта.
"Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични" отново ще бъде основната тема, по която експерти в имотния бранш и бизнес средите ще очертаят и обсъдят промените и състоянието на имотния пазар през 2023 г.
Анализ на пазара на жилищни имоти в Пловдив и региона ще представи Георги Купенов, ЕРА България, за новото строителство в региона ще говори Мирослав Язов, инвестиционна компания "Марково Вита Нова". Николай Лазаров, "Пощенска банка", ще представи предизвикателствата и възможностите на жилищното кредитиране тази година. В рамките на форума ще има и дискусия "Предизвикателствата пред пазара на имоти".
Тази година бизнес форумите ще се проведат в подкрепа на фондация "Очи на четири лапи", като аудиторията в Пловдив също ще има възможност да се включи в инициативата, при интерес от тяхна страна.
Досега подобни форуми имаше във Варна и София в края на февруари.