Членът на управата на ФК „Дунав“ и стратег на клуба Деян Йорданов заяви за „Утро“, че селекцията след края на сезона трябва да е добре премислен процес, съобразен с финансовото състояние на клубната каса.
„Да, има футболисти, които проявяват интерес да станат наши играчи. Сложното в случая е, че те основно са с действащи договори. Спортно-техническият щаб и ние като Управителен съвет ще обсъдим какво и как може да си позволим“, каза Йорданов.
Той допълни, че победата срещу „Спартак“ /Плевен/ с 4:2 е ценна и заради факта, че бе спечелена с доста млади играчи /през втрото полувреме 7 на брой на възраст под 22 години - б.р./.
„Вижте какво прави 18-годишният Кристиан Господинов. Вече е титуляр в няколко мача и се представя повече от добре. Хубавото е, че покрай директното излъчване на мача по телевизията момчетата направиха с характера си добра реклама на клуба“, посочи членът на УС.
Той изрази надежда, че отборът ще затвори сезона с добра игра на свой терен в събота, когато ще посрещне „Арда“ /Кърджали/ в мач от турнира за купата на България. Двубоят на Градския стадион ще започне в 13.30 часа.
Срещата ще бъде ръководена от Стоян Арсов с помощници Радослав Вутов и Иван Радославов.
Името на Арсов не говори нищо на футболната общественост. Главният рефер е от софийската съдийска колегия и е под номер 13 в ранглистата на арбитрите с право да ръководят мачове във Втора лига.
През април тази година Арсов е бил въвлечен в инцидент на мача „Пирин“-“Сливнишки герой“ в Гоце Делчев. По време на почивката той бил шамаросан в коридорите към съблекалнята от футболисти на домакините, които не били доволни, че техен съиграч е изгонен с втори жълт картон. 
„Такива случки за Гоце Делчев са нещо нормално“, коментирал благо после старши треньорът на „Героя“ Петър Малинов.