Радио кампания подкрепя професионалната ориентация сред ученици. В рамките на месец N-Joy ще приеме в студиата си ученици от 93-о СУ “Александър Теодоров-Балан". Едни от най-изявените радиопрофесионалисти ще покажат на младежите какви са предизвикателствата, спецификите и емоциите, които професията радиоводещ крие. Инициативата е поредната стъпка в посока развитие на младите професионалисти в страната, разказват от медията. 
"Работата в медии е изключително интензивна и се изисква специална подготовка, за да бъдеш добър водещ или репортер. А истината е, че радиото, освен най-бързата и достоверна медия, е също и мощен канал за комуникация, които едновременно информира, забавлява и обединява“, каза Инспектор N-Joy по повод кампанията.

Екипът на радиото, което е част от bTV Radio Group, вярва, че навременното кариерно ориентиране е ключов фактор за успешната последваща реализация на младите таланти. Затова полага усилия за провеждането на подобни инициативи, като последната засега бе участие в кампанията "Мениджър за един ден". 
СУ “Александър Теодоров-Балан” е единственото училище в България със статут на колеж по журналистика към Факултета по журналистика и масови комуникации на СУ “Св. Климент Охридски”, припомнят от медията. Училището е и единственото в страната с одобрени учебни планове и преподаватели от Софийския университет и Академията на МВР, член е и на Асоциацията на Кеймбридж училищата. Учебното заведение предоставя и всички необходими условия за провеждането на съвременно и качествено STEM обучение.