Допълнителна паркинг зона ще бъде осигурена в дните на Младежкия фестивал "TEEN BOOM FEST" в Бургас. Паркинг зоната ще е на ул. "Булаир", в отсечката от ул. "Константин Фотинов" до ул. "Цар Симеон" в диапазона от 16:00 до 22:30 часа на 20 и на 21 август (събота и неделя). Информацията е от местната община.
Паркинг зоната ще осигури допълнителни места за около 120 автомобила, а за по-голяма безопасност временно ще бъде ограничено движението от кръговото кръстовище на хотел "Приморец" в посока Морска гара. 
Допълнителната паркинг зона на ул. "Булаир" ще работи и днес от 16:30 до 1:00 часа след полунощ, на 13 август от 21:00-1:00 часа и на 14 август от 17:00 – 00:00 часа заради предстоящите концерти на "Arctic Monkeys", SOLAR Summer Fest и Джейсън Деруло, за които ще има осигурени и извънредни нощни автобуси по линии Б11 и Б12.
"TEEN BOOM FEST` 22" ще се проведе на 20 и 21 август в района на Морска гара-Бургас. Организаторите на фестивала на младото поколение очакват третото поредно издание да бъде още по-мащабно от предходните две и да събере повече от 5000 на ден фенове на известни  инфлуенсъри, спортисти и музикални изпълнители.
Проявата се организира в два модула – фен среща и концертна част. Тази година на сцената ще се изявят Торино и Пашата, Дара, Атанас Колев, EVA, Deni, диджей Панчо, Тита, Дара Екимова, RDMK, FIRE x DJ TEHO, V:RGO x EMIL TRF x MONEYSTAXS.
В списъка на участниците присъстват имената на близо сто от популярните инфлуенсъри, ютюбъри, влогъри, блогъри и музиканти от социалните мрежи. 
Началото на събитието е обявено за 16:30 часа. Тогава ще стартират срещи с популярните инфлуенсъри. От 21:00 часа сцената на "TEEN BOOM FEST" ще започне музикалната програма. Входът и през двата фестивални дни ще е свободен.
"TEEN BOOM FEST" ще насочи вниманието и към важни за младото поколение теми и опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, насилие, рисковете в социалните мрежи и други.
Първото издание на TEEN BOOM FEST се реализира през 2020 година. След две успешни издания, събирайки над 20 000 души, събитието се превърна в платформа-магнит за младото поколение, добавиха от общинския пресцентър.