Волейболната националка Нася Димитрова благодари на всичките си съотборнички за страхотната атмосфера в игрището и пълното себераздаване за победата над Полша снощи, с която България запази мястото си във Волейболната лига на нациите.
"Искам да благодаря на публиката и да кажа на всички фенове, че бяха страхотни. Тяхната подкрепа беше много важна за нас. Благодаря също така и на момичетата, защото те бяха просто страхотни. Благодаря им за атмосферата, която се усещаше на игрището", започна Димитрова.
"Мачът с Полша беше много важен за нас, за да останем във Волейболната лига на нациите, тъй като се борихме с друг директен противник - Белгия, който по същото време е победил 3:2 Япония. Радвам се, че този път късметът и работата ни покриха усилията ни, за да покажем, че отборът ни, макар и млад, има друго лице, ново лице, благодарение на което спечелихме категорично", продължи тя.
"В крайна сметка някой от по-опитните състезатели трябва да поеме ролята на мотиватор. Лора също се включи перфектно. И момичетата покрай нас започнаха да играят по-освободено, по съвсем различен начин. Просто им благодаря ужасно много на всички. Горда съм с момичетата, защото се вдигнахме и заиграхме заедно и стигнахме до този прекрасен резултат. Всяка една даде възможно най-доброто от себе си. Казахме си, че това е мачът, трябва да излезем заедно и независимо какво се случва, да се борим, да не се отказваме и за минута", заяви още Димитрова.