Отборът на „Продължаваме Промяната” в Русе, който включва кандидатите за народни представители в 47-ото Народно събрание, се води от бизнесмена Николай Събев, втора е адвокат Рена Стефанова, трети – най-младият в листата Велико Минков - IT предприемач. В състава на отбора има още – университетски преподавател, експерт-международни отношения, експерт управление на инвестициите, журналист, икономист. 
Всички ние вярваме, че както градът, така и регионът имат потенциал да станат център за просперитет и професионално развитие за младите българи. 
Време е градът ни да върне блясъка си на Дунавска Европейска столица!
Време е за промяна!
Николай Събев предприемач, иноватор, визионер, експерт по управление на транспорта. Създател на логистичната група „Еконт“- лидер в куриерските услуги в България.
„Един от основните фокуси на кандидат-депутатите на „Продължаваме Промяната“ за Русе е създаването и завършването на пътните връзки на региона. Необходимо е увеличаване на броя на пътните връзки на България със съседните държави, с цел страната ни да стане част от единна транспортна мрежа в Европа, по която хората да пътуват бързо, надеждно и безпроблемно. За умни и сърцати хора – граници няма!”.
Рена Стефанова адвокат
„Липсата на справедливост и законност в държавата ме мотивираха да работя за каузата на „Продължаваме Промяната 
Велико Минков 30 г., IT специалист
„Винаги съм вярвал, че трупайки опит, един ден ще мога да дам своя принос да направим родния ми край и България процъфтяващи, високотехнологични, с признание в чужбина“. 
Калин Иванов 34 г., предприемач, IT-експерт, преподавател
„Моите усилия за промяна в Русе ще са: разгръщане на огромния потенциал и възможности на общината чрез привличане на полезни и безопасни инвестиции; връщане на летището в употреба, осигуряване на чист въздух за Русе“. 
Цветомир Конов доцент в Русенския университет „Ангел Кънчев“
„Ще вложа всички свои усилия, опит и устрем за промяна към: образование, което да формира одухотворени личности, лоялни граждани на Родината обръщане към проблемите на Северна България и догонване на юга“.
Димитър Недялков експерт управление на инвестиции
„Ще работя за насърчаване на българската икономика – чрез иновациите и новите технологии да спомогнем за повишаване на квалификацията на работещите хора и съответно на техните доходи“.
Пламенка Ангелова журналист, педагог, председател на ПД Социалдемократи – Русе
Мечтая да върнем славата на Русе като културна столица на България. Ще работя хората и от малките населени места да имат достъп до култура; да се развива творческия потенциал, особено на децата, в областта на изкуствата.
Орлин Пенков икономист, предприемач
За мен Русе е кауза! Нека продължим промяната заедно.
Убеден съм, че с експертизата си в областта на енергетиката, ВиК-сектора, международния бизнес и управлението на проекти, бих могъл да допринеса много за благоденствието на България и на нашия любим Русе! 
Подкрепете ни и заедно ще променим България! 
Помогнете ни да го направим с №25 в бюлетината за НС!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Избори - 14 ноември 2021