Както е известно на всички, КЕВР, под ръководството на Иван Иванов, представител на ДБ, вдигна ударно цените на тока, парното и природния газ.

Това ще доведе до нов скок в цените на всички стоки услуги и ще свие още повече бюджета на българските домакинства, който и без това е подложен на безпрецедентен натиск от вече драстично увеличилите се цени в страната. А причината за скока последните 3 месеца е безотговорното поведение на партиите в 45-ото Народно събрание, които отказаха да направят редовно правителство и да предотвратят тази икономическа и социална криза, в която сме в момента, с цената на това да вземат на предстоящите избори още по 1-2 депутатски места.

За огромно съжаление и служебният кабинет не проявява по-малка безотговорност, тъй като единствените действия, които виждаме да предприема от началото на мандата си, са свързани с „изчегъртване“ и подмятане на компромати. Дори и основната задача – провеждането на честни избори, се оказа непосилна за кабинета на Радев. За нас, като български патриоти подобни постъпки на хора, заявили се като „промяната“ за България, по-скоро говорят за липсата на държавническо мислене, отколкото за реална заявка за работа в името на хората.

Ето защо ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, ще продължим със своята линия на мирни протести срещу произвола на монополите и неудържимото покачване на цените на ток, парно, горива, храни и услуги.

Първият от протестите в Русе се проведе при изключителен интерес, като се включиха над 100 души и над 20 автомобила. Водачът на листата на КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ Искрен Веселинов говори в началото, като подчерта важността на това повече българи да отидат до урните на предстоящите избори. Според него липсата на патриотите в „срамния 45 парламент“ бе осезаема и това личи по решенията, които се взеха.

Българските патриоти са с №16 в машината и в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Парламентарни избори 2021