Електронните табла, които са един от прехвалените елементи на прословутия русенски „интегриран градски транспорт“ отново излезе от строя. 
Е-панелите, които информират за пристигането на автобуси и тролеи на автобусните спирки, не работят повече от месец. Повечето от тях са очевидно изключени от системата, защото не показват нищо. На други свети електронният часовник, но информационните устройства явно са се „бъгнали“. Така според част от таблата през целия ден пише, че в 3.11 ще дойде тролей номер 2, който отива до завод „Бор“. Това се изписва на екраните дори и на спирките, откъдето „двойката“ никога не е минавала. Другаде часът на пристигане е 13.45 - той също се „върти“ на тъмния екран денонощно. 
Вярно е, че и преди русенци, които пътуват с градския транспорт, не можеха да се доверят много на това, което свети на екранчетата - най-вече защото изглежда за немалка част от шофьорите на возилата понятия като „разписание“, „точност“, „коректност“ са непознати думи. Но след ред случаи с „китайски надписи“ по инфостълбовете на спирките сегашната ситуация с механично повтарящия се единствен час прави от добрия замисъл пореден паметник на безсмислено хвърлените пари на вятъра.