„Влизаме в тежка серия от 4 изключително решителни срещи. Тези мачове ще предопределят до голяма степен класирането ни след края на редовния сезон“, каза пред „Утро“ треньорът на волейболния „Дунав“ Данаил Милушев.
Утре неговият отбор ще гостува на „Пирин“ /Разлог/ в директен двубой за осмото място, което дава право на игра в плейофите на Суперлигата. Следва ново гостуване на ЦСКА, домакинска среща с аутсайдера „Славия“ и мач във Варна срещу „Черно море“.
„Мисля, че и да загубим двубоя в Разлог ще останем с шансове за позиция в Топ 8. Важото е да излезем с положителен актив от тази серия. „Пирин“ е отбор с традиции, но е напълно преодолим съперник“, заяви треньорът.
Той разкри, че либерото Антон Василиев няма да играе до края на сезона. Опитният волейболист оперирал коляното си в „Пирогов“ и възстановяването му щяло да отнеме доста време. На неговата позиция щял да играе юношата Симеон Добрев.
Под въпрос за мача срещу „Пирин“ бил и Владимир Христов, който също имал проблеми с коляното.
Разпределителят Георги Манчев щял да бъде единствен от новите попълнения, който ще тръгне днес с отбора за мача срещу „Пирин“.