Как да срещна един добър мъж над 50-те? Това въпросително-атрактивно заглавие на английски език привлича погледите на хора, които влизат да търсят информация на сайта на общинското предприятие „Русе арт“. 
Желанието да научите новините от едноименната рубрика „Новини“ упорито ще се сблъска с разнообразни информации на английски, които могат да се обобщят генерално като „Запознанства“. А всеки опит да се влезе в рубриката „Събития“ неизменно също води към ветрилото от шансове русенци да открият своята половинка в живота. При това интересното е, че акцентът е върху специфично профилиране - услугите за розови романи са предназначени най-вече за „третата възраст“. 
Така рубриката „Кино“ ще ви отведе към „Онлайн  сайтове за запознанства за възрастни без регистрация“. „Концерти“ - към „Онлайн уебсайт за запознанства“, а „Театър“ - към „Най-надеждни запознанства за възрастни, онлайн услуга, наистина безплатно“. Има и варианти като „Онлайн сайт за запознанства на самотни възрастни евреи“ и други опции, които уверяват, че търсачите на пълноценен любовен живот на старини няма да плащат „скрити такси“. Всичко това, естествено, е гарнирано с цветни снимки на добре гледани засмени старци и старици.
Сайтът на предприятието е хакнат миналата седмица, каза по телефона за „Утро“ директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов. В момента тече разследване, обясни той. И не се сдържа да възкликне: „Не мога да разбера на кого преча! Какви са тези атаки, защо, кой какво иска!...“.
Савов се надява в най-скоро време хакерската атака да бъде неутрализирана и електронната страница на предприятието да възстанови обичайния си вид. Още повече, че русенци очакват на нея да намерят информация за традиционния културен салон „Любов и вино“, който предприятието подготвя всяка година в първата половина на февруари.