Кандидатът за кмет от местната коалиция "БСП за България" Пенчо Милков ще бъде с номер 71 на бюлетината за местния вот на 27 октомври. Издигнатата от местна коалиция СДС Елеонора Николова избирателите ще могат да подкрепят с №68. Номер 73 е за кандидата на ВМРО-БНД(НФСБ) Галин Григоров. 
Номерата на местните коалиции и кандидатите на инициативни комитети бяха определени с решение на Общинската избирателна комисия, след като в сряда ЦИК изтегли жребий за номерата на бюлетината на партиите и коалициите на национално ниво, които са 66. За ГЕРБ в страната се падна номер 43, същият номер на бюлетината ще има и кандидат-кметът от ГЕРБ за Русе Диана Иванова.
Освен местните коалиции на БСП, СДС и ВМРО, в Русе има регистрирани още четири инициативни комитета и местни коалиции, които ще се явят на предстоящите избори. Те също получават номера след тези на партиите и коалициите, определени чрез жребия в ЦИК. Номерата им са според поредността на регистрацията им в ОИК.
Квадратчето "Не подкрепям никого" за първи път ще присъства на бюлетината за местни избори и ще заема последното място в нея.