Когато ми съобщихте тази чудесна новина, се ошашках, но не се усъмних, защото по телефона ми звучеше сериозен, приятен, млад глас. И ето, наистина е така! Това е късмет! Зарадвах се на това, че късмета го има! Това сподели развълнуваната Борянка Михайлова вчера в редакцията на "Утро", която се оказа големият щастливец във финала на лятната игра на единствения всекидневник в Русе "Утро" и реномираната туроператорска агенция "MG Travel". 50-годишната счетоводителка получава възможността да се наслади на Неапол с избран от нея придружител. Наградата включва трансфер от Русе до Букурещ, полет до Неапол, две нощувки в тризвезден хотел със закуска, полет до Букурещ и трансфер до Русе.
Талончето на късметлийката беше изтеглено сред многобройния куп на участниците в трите кръга на играта от служителката в агенцията Розалия Кръстева. Изтегленият печеливш талон беше със старателно изрязани снимки на Будапеща. 
Има някаква символика в това, защото унгарската столица всъщност е първият град в чужбина, който съм посетила. Бях дете и там ми беше първото ходене в чужбина. Беше изключително, каза Борянка. 
Всеки ден счетоводителката си купува вестник "Утро", за да се информира за случващото се в региона. 
Видях играта и си казах: Защо пък да не опитам, а и вече съм печелила от вашите традиционни игри уикенд на "Албена" през 2011. Дори се майтапех, че няма да играя за малките награди, а директно за пътуването до Неапол. И то точно така се случи! Желанието ми беше голямо и затова сега радостта ми е голяма, сподели победителката. 
Тя ще се потопи в неповторимия и незабравим чар на Неапол заедно със съпруга си Йосиф, който когато научил добрата новина, започнал да се смее от щастие. Двамата са ходили в много италиански градове, няколко пъти са били и във Флоренция, където малката им дъщеря Мартина е следвала графичен дизайн, но не са посещавали Неапол. Късметлиите имат и още една дъщеря - Мирослава, както и две внучки - 5-годишната Йоанна и 3-годишната Симона, които живеят във Варна. 
Веднага им се обадих, за да им споделя. Аз цялата треперех. След като ми се обадихте, не можех да мърдам. Гласът ми също трепереше от вълнение, разказа счетоводителката. 
С нетърпение тя ще очаква и следващата игра на "Утро", тъй като изрязването, подреждането и залепянето на снимките от пъзела й доставя удоволствие. А Неапол вече очаква щастливците Борянка и Йосиф.