Честно казано, аз мислех, че печелившите от играта се теглят в четвъртък и след като вчера никой не ми се обади, реших, че направо трябва да се настройвам да играя за Неапол. Това каза с усмивка Христина Стоименова, която се оказа новата късметлийка в играта на вестник "Утро" с туристическата агенция MG travel.
Вчера Габриела Иванова от офиса на агенцията с лека ръка изтегли тъкмо името на Христина. Младата русенка е тази, на която сглобяването на пъзела с прочутата Саграда Фамилия в Барселона донесе ваучер за 100 лева за туристическите услуги от богатото ветрило на MG travel. 
От доста време участвам в игрите, които организира вестникът с агенцията, но за първи път най-после ми се усмихва късметът, призна Христина. Тя е завършила Професионалната гимназия по икономика и управление, а след това и икономика в УНСС в София, сега работи като инспектор в НАП. 
В нашето семейство откакто се помня, всеки ден се купува вестник "Утро" и се чете с огромен интерес, разказа Христина. А нейната слабост към пътешествията съвсем логично я отвела и към участието в играта, която може да й донесе вълнуващо приключение. Много обичам да пътувам, като харесвам да правя това и в България, и в Европа, каза младото момиче. Обожава маршрутите из Южна България, особено й лежат на сърцето Родопите и Южното Черноморие. Въобще, отвъд Балкана, където е слънчево и топло, уточни Христина, на която очевидно августовското слънце в Русе не й е съвсем достатъчно. 
Що се отнася до задграничните пътешествия, досега е успяла да разгледа Италия, Унгария, Германия. Наскоро е ходила в Македония и макар да е била скептична преди пътуването, се върнала с прекрасни впечатления. След седмица й предстои да излезе в лятна отпуска и тогава с компания приятели заминават за Белград.
Никога не съм ходила в Сърбия и много ми се иска да видя как е там, усмихва се момичето. И прави още едно признание: "Барселона ми е мечта. Там досега не съм ходила. А имам приятелка, която живее в този прекрасен град и много ми разказва за него. Много се надявам да успея да го разгледам - и ако късметът ми помогне за това, би било чудесно!".