В месеца на любовта, разцъфването на природата за нов живот и незабравимите абитуриентски вълнения и балове любителите на фината естетика и качествените забавления в Русе получават покана, на която е трудно да се устои. Това е конкурсът-спектакъл за избор на Мис и Мистър Топ лица на Русе на 11 май, органиран всяка пролет от Националната модна агенция "Идея Прима". Сцена на дефилето на красотата отново ще бъде Нощен клуб "Play".
Един от ключовите въпроси всяка година е съставът на журито, от което се иска не само око и усет за красивото, а и железни морал и принципи, за да бъдат оценките дадени по достойнство, а не по симпатии. И досега не е имало дори съмнения, че това изискване се спазва неотклонно. Този сезон най-вероятният лидер на журито ще бъде ВИП боецът от ММА кохортата и русенска гордост Светослав Савов-Зарко.
Модният пърформанс, който присъства в нощния живот на Русе вече 15 години, няма да изневери на принципите си да предлага динамично, екстравагантно и далеч от клишетата, но в унисон с добрия вкус забавление. За това освен достойните претенденти както обикновено ще допринесе и освободеният, остроумен и забавен водещ - собственикът на "Идеа Прима" Димитър Увалиев.
Партньор на конкурса за избор Мис и Мистър Топ лица на Русе за поредна година е доказаната медийна стойност не само в Русе и региона - вестник "Утро".