Спортна зала за хора и деца с увреждания ще бъде направена в Русе по идея на ММА боеца Светослав Захариев-Сисо, който от близо шест години е в инвалидна количка след тежка катастрофа. Световният шампион по граплинг не престава да се бори за възстановяването си и е категоричен, че инвалидният стол не му е попречил да преследва мечтите си. А една от мечтите му - да тренира и да бъде треньор в своя зала, като помага на повече хора и най-вече на деца да водят здравословен начин на живот, е на път да стане реалност. Сисо е получил подкрепа от кмета Пламен Стоилов, като общината ще му осигури помещение, което той да превърне в спортна зала. Идеята на ММА боеца е в залата освен уреди за тренировки, да има и уреди за рехабилитация, които ще подпомогнат не само неговото прохождане, но ще се използват и от деца с увреждания. 
Тренировките са средство, с което ще укрепне тяхното здраве, увереност и ще се развие любов към спорта, казва Сисо, който в момента провежда тренировки в залата на спортен център Rhea.  
Всеки, който иска да подкрепи Сисо в начинанието и закупуването на специални спортни съоръжения, пригодени за ползване от хора с увреждания, може да дари средства по разкритата дарителска сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG49UNCR70001522571522
Титуляр: Светослав Захариев Самуилов