Разтрогналият договора си със „Славия“ бивш футболист на „Дунав“ Тейнур Марем заяви в интервю за сайта „Гол“, че предпочита да остане в столицата, тъй като децата му свикнали с обстановката.
„Няма да падна по-долу от „Славия“. Имам достатъчно оферти“, казва защитникът, изгорял с Ащковски и Онуоха като основни виновници след загубата на отбора си с 2:3 срещу „Септември“.
На въпроса как ще коментира „слуховете за уговорки в мачовете срещу „Дунав“ и „Септември“, Марем отговаря: „Това са глупости, никога не бих омърсил името си по този начин. Не съм участвал в каквито и да е уговорки и никога няма да участвам. Истината е, че и в двата мача отборът имаше тотален малшанс. Срещу „Дунав“ не приличахме на себе си. Това бе най-слабият ни мач от началото на сезона. Случват се и такива неща. А и русенци в момента не са никак лош отбор. Срещу „Септември“ може би имаше подценяване, след като поведохме в резултата. Искам да отбележа също, че е нормално и „Славия“ да губи, все пак отборът е горе-долу на едно ниво с тези два тима“. 
В заключение миналият през „Лудогорец“ 24-годишен хасковлия не скрива разочарованието си от освобождаването му месец преди края на сезона и подчертава, че това не е нормално. „Тези неща не се правят така“, завършва защитникът.