Временният треньор на "Дунав" Цветомир Младенов заяви на пресконференция днес, че е убеден в победния завършек на мача срещу "Верея". Младенов, Емил Иванов и Любо Петков ще водят отбора в двубоя му тази неделя на "Трейс Арена".

"Разполагаме с добри футболисти. Всички се отнасяха с уважение към щаба ни и тренираха усърдно през седмицата. Проблемът е психологически. Трябва да излезем от дупката", каза Младенов.

Той добави, че не се бои от работата.

"Ще поема пълна отговорност за резултатите. А иначе не знам доколко ръководството на клуба ще разчита на този щаб и занапред. То ще решава..За мене всеки мач е последен", каза треньорът.

Единственият отсъстващ щял да бъде болният Александър Александров.

Младенов разкри още, че клубът следи отблизо изявите на бившите дунавски юноши. Константин Цветанов, Георги Горанов, Валентино Макавеев и Благовест Ленков играели вече за "Академик" /Свищов/. В този отбор е и Сонер Хюсеин.

Междувременно "Утро" научи, че в стана на "Верея" вървят интересни процеси. Според наши сигурни източници старши треньорът на отбора Людмил Киров поискал да разтрогне договора си. В такъв случай непрекъснато проспериращият бивш наставник на "Дунав" може да не е на пейката за неделния мач на "Трейс Арена".