Голяма драма, че Стойчо Младенов предал единия ЦСКА - този със София в името, та станал оперативен директор в другия ЦСКА, допълнен с 1948! От „тиретата“ в „числата“, както се дразнят феновете. Какво от туй, че Стойчо и сегашният старши треньор на „числата“ Любослав Пенев се оплюха преди година, когато първият замести втория като наставник на отбора със седалище „Българска армия“? И беше наречен „колегата от Плоски“. Нали парите не миришат, а и клетвите за клубна вярност не са с нотариална заверка.
Е, да, Стойчо Младенов бе обещал преди време, че щом получи неустойките по договора си при предишния престой на „Армията“, ще дари сумата за детско-юношеската школа на клуба! Само че не стана. Новият собственик на клуба Гриша Ганчев покри едни 8 милиона лева борчове, натрупани през годините, когато Младенов пак бе старши треньор, но при друго ръководство. И още плаща за минали като през харман знайни и незнайни селектирани пак от новия оперативен началник футболисти.
Сега г-н Младенов отишъл в ЦСКА 1948, защото припознал светла и перспективна идея. Преди време не я признаваше, но вече се осъзнал. При това подчерта, че ще работи срещу най-ниската заплата в кариерата си като футболист и треньор. И призова: „Аз съм за единен ЦСКА!“ Когато го попитаха дали говори за обединение, отговори: „Не, не ме разбрахте!“
Как тогава да се разбира единен ЦСКА! 
Важното още е, че отишъл при „свои“, а не в „Лудогорец“ или „Левски“.
Кой знае - парите не миришат, а приказките за морал, чест и достойнство често са просто вятър пред силата на пустите финикийски знаци.