Прочетете тази статия как да освежите апартамента си бързо и малък бюджет. Не се страхувайте, че не разполагате с много пари. Винаги има решение, но се иска малко повече въображение.

Ето няколко предложения:

1.Боядисвайте сами стените на стаите си като направите някакви геометрични фигури

По този начин апартамента изглежда различно. Може също така да ползвате някакъв шаблон, да копирате от интернет - не се страхувайте да експериментирате и да ползвате своята фантазия. Важно е каква е стаята и какво е изложението на стаята.

2.Или си направете стена с акцент!

Когато повърхността е неравна на стената, тапетът е идеалното решение. Една от стените може да бъде подчертана - изберете тапет в ярки цветове или с интересни орнаменти. Две ролки ще бъдат достатъчни. Има страхотни тапети за всеки вкус. Важно е да знаете какво искате и да не се стига до кич.

3.Не изхвърляйте старите мебели

Ретро мебелите са модерен интериор днес. Ако имате нещо старо - просто може да се пребоядиса и лакира. Това е лесно решение, но ефектът е невероятен. Или за стар диван или фотьойл винаги можете да си купите нова дамаска. Точно това е супер лесно решение. Понякога е достатъчно да смените само някои много малки мебели. В малките апартаменти с минимално количество мебели, дори и една мини масичка носи промяна.

4.Боядисайте някои неща сами

Като си вършите сами някои видове работа за освежаване на апартамента, може да спестите и да се побере в ограничен бюджет. Става дума да боядисате някои врати, да лакирате..., но за електрическата и водопроводната работа е по-добре да поканите специалисти.

5. Следете за онлайн разпродажби

Тези разпродажби ще ви помогнат да купите мебели, аксесоари и декоративни материали с голяма отстъпка. Дори една ролка скъпи тапети, които можете да използвате в интериора, са на поносими цени. И бюджетът няма да пострада. Важно е да следите за намаленията. Така наистина ще имате нещо чисто ново, но на много добра цена.

6.Сменете някои картини или просто ги махнете

Може би ви е омръзнала картината от хола - продайте я или я подарете. Но на нейно място сложете друга, това е супер добро решение за освежаване на апартамента. Или ако ви е писнало от гоблени по стените - сложете модерни постери в рамки. Ще постигнете незабавна промяна. Важно е да имате визия за промяната...Наистина си заслужава.

Така апартаментът ви ще бъде много различен.