Съблазнен от спечелен джакпот грабител трябва да лежи четири години в затвора, а към тях да се добавят и петте месеца от предишна условна присъда за шофиране с над 1.2 промила алкохол в кръвта. Това наказание определи състав на Окръжния съд на 29-годишния Георги И., но решението не е окончателно и може да се обжалва пред Апелативния съд.
На 21 май 2016 година призори Д.П. спечелил джакпота от 710 лева в игрална зала на ул.“Константин Иречек“ и двамата му познати Георги и Владислав, които също залагали там, веднага му поискали пари назаем. Младият мъж отказал, но Георги и Владислав го взели на мушка и когато към 4 часа решил да се прибира, тръгнали по петите му. Късметлията побегнал, но Георги го настигнал и го спънал, при което Д.П. паднал на тротояра и си счупил два предни зъба. Нападателите грабнали чантичката му, в която  имало само вещи, документи и 32 лева. Джакпотът и взетата същия ден заплата за общо 1270 лева, били в джоба на дънките на Д.П.
Георги бил заловен часове след подадената жалба в полицията, но приятелят му Владислав изчезнал безследно и продължава да е в регистъра на МВР за общодържавно издирване.