Софтуерната компания „Мусала Софт“, която преди броени дни отпразнува 3 години от създаването на офиса си в Русе, е номер 1 за България в категория „Работно място и развитие на хората“. Фирмата е избрана сред 2898 бизнеса, които на предходния етап от конкурса бяха селектирани като „Ones to Watch“ в списък на отлични бизнес практики, публикуван през декември 2017 г. Националните победители са определени от независимо жури, в което участват бизнес лидери, политици и висши представители на академични институции. „Мусала Софт“ е отличена като най-добър бизнес в България в категорията „The Workplace and People Development Award“. Компанията ще представлява страната ни във финалната фаза на конкурса. 
Четирите офиса на компанията - в София, Русе, Бургас и Скопие, следват най-новите Agile тенденции (методи за гъвкаво управление) в организацията на екипната работа за постигане на баланс между работа и почивка и стимулиране на креативността. В русенския офис работят двадесетина човека, като се предвижда екипът значително да се увеличи. Най-много са .Net специалистите, Java експертите и специалистите по качество (QA) - области, в които се отчита и най-голямото търсене в момента. 
Финалът на European Business Awards 2017/18, за който се класира „Мусала Софт“, ще се състои във Варшава на 22 и 23 май 2018 г. Kомпанията ще участва и в публичното гласуване, което ще определи следващия носител на титлата „Европейската награда на публиката“. За тази награда може да се гласува без ограничения в цял свят, като миналата година бяха събрани близо 250 000 гласа.