Десетки представители на русенската ИТ общност се събраха на 28 април в Русенски университет, където за трети път се проведе MUFFIN Conference Ruse 2018. Конференцията е част от MUFFIN инициативата на „Мусала Софт“ с отворени събития за споделяне на знания и опит между специалисти в областта на софтуерните разработки.
Опитни експерти на компанията представиха актуални проекти, над които работят, споделиха интересни примери и разговаряха с гостите на конференцията по различни технологични теми.
Бисер Николов, инженер „Интеграция и инфраструктура“ представи „Първи стъпки в TSM“ - платформата за защита на корпоративни данни. Искрен Величков, аналитик „Компютърно осигуряване на качеството“ разказа какво е да си QA, защо е необходимо тестването, какво представлява осигуряването на качеството и как може да се случва по-ефективно. Цветелин Павлов, екипен ръководител в „Мусала Софт“ посвети презентацията си на чатботовете и най-новото при тях.
Конференцията завърши с лекция на тема „Умният дом“ от Станислав Ботев, ръководител на проекти и един от водещите експерти на компанията в тази област. 
Събитието даде много възможности за създаване на професионални контакти, а гостите си тръгнаха с награди и подаръци.