КОНТУЗИЯ НА ГЛАВАТА Е ПОЛУЧИЛ МЛАДЕЖ, след като е бил блъснат от "Фолксваген", докато пресичал платното между хипермаркетите "Кауфланд" и "Технополис". Той е настанен в УМБАЛ-Русе с контузия на главата и без опасност за живота. 
18-ГОДИШЕН ШОФЬОР Е ПРЕДИЗВИКАЛ КАТАСАТРОФА в с. Караманово, при която е пострадало 15-годишно момиче. Шофьорът изгубил управление над "Фолксваген-Голф" и се блъснал в бетонен стълб. 15-годишната е била настанена в МБАЛ-Бяла, откъдето е препратена за лечение в УМБАЛ-Русе с контузия на белия дроб. 
НЕПЪЛНОЛЕТНИ, РУШИЛИ СПИРКА на ул. "Доростол" до блок "Електрон", са заловени от русенски полицаи. Хулиганите са били между 11 и 15 годишни. В групичката от 4 души само двама унищожавали чуждото имущество. Те са предадени на инспектор от Детска педагогическа стая. 
ЗАБРАВЕН КОТЛОН С ОЛИО вдигна на крак огнеборците в Русе. Докато те дойдат обаче собственикът на апартамента сам се справил с пожара. 
СИЛНИЯТ ВЯТЪР РАЗПАЛИ ОТНОВО в събота гасена преди дни необитаема къща на бул. "Съединение" в Русе. Сигналът е получен от съседи. Вятърът разпалил тлеещи отпадъци в една от стаите и това предизвикало страха на живеещите в близост. 
ТРИ ПЛАСТМАСОВИ КОНТЕЙНЕРА СА УНИЩОЖЕНИ, след като са горели в кв. "Дружба 1". Огънят е гасен от екипи на Първа РСПБЗН-Русе. 
ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО е заведено заради горял автомобил. В нощта срещу понеделник пламва "Фолксваген Поло" пред блок на ул. "Драган Цанков" в Русе. Унищожени са част от двигателя, предния капак и предното стъкло. 
ДЪРВО Е ПАДНЛО НА ПЛАТНОТО на ул. "Петрохан" 10 в Русе стринта в неделя. Служители от сектор СОД са изпратени за отстраняването му.