„Отивам да убия втория си баща, понеже дава системно алкохол на майка ми! Влизам в затвора и ме боли... за алкохолиците! Убивам и не прощавам! Утре ме гледайте по новините“. Това заявил във Фейсбук 31-годишният Росен Снайпера, който в неделя насече с брадва стъклата и ламарините по колата на пастрока си. 
„Вторият мъж на майка ми, дава й да пие, а тя е с 5 вида болести, е как да стане. Убивам го и го излежавам! Ама не излезе мишката, крие се в дупката си! Другият път ще му отсека главата, а не колата...“, продължавал да сипе закани в социалните мрежи Снайпера.
Тази информация плъзна вчера в интернет, където клипът с атаката срещу сивия „Фолксваген Голф“ пред блок „Ловеч“ втори ден е сред най-гледаните български видео сюжети.
Срещу добре познатия на полицията Снайпер тече досъдебно производство за увреждане на чуждо имущество. Според обясненията му той не приема втория съпруг на майка си, защото я подтиквал да пие, което било много вредно за нея.
Нападението срещу колата се отличава с изключителна дързост, сочи видеоклипът, а според пастрока на 31-годишния Росен с брадвата - Али Али, е продължило близо час, докато полицията озапти секача.

Горе бяхме с жената, гледахме новините. Чухме какво става, но не слязохме долу. Комшийка ни каза, че нямаме вече кола, че е за брак, за нищо не става. Всичко е изкривено, всичко е изпочупено - фарове, огледала, стопове, врати, девет стъкла, люково стъкло всичко. Той дойде под балкона и започна да крещи да слизам да си видя колата. С брадвата ми показваше „Ще те заколя“. Ние се прибрахме вътре, защо да ни крещи повече..., разказа вчера Али Али. 
На обвиненията на Снайпера, че тласка майка му към алкохолизъм, 52-годишният мъж отвръща с думите: това са глупави работи, тя си пийва, обича да си пийва, аз защо да я наливам? Аз мога ли да накарам някого да пие? Не, нали!
Али е разтревожен, но разчита на държавата да го защити.
Притеснявам се, той постоянно звъни на майка си и заплашва - идвам, ще ви коля, не знам си какво... Не беше такъв човек, не знам какво стана. Не е нормално това. Ние си направихме жалбите, всичко е направено, казва пастрокът на агресивния криминално проявен и осъждан Росен.