Загрижен син ще бъде съден за хулиганство, след като през лятото на миналата година насече с брадва колата на пастрока си и изсипа куп закани срещу него, защото водел по лош път майка му.
32-годишният Кенан, известен още като Росен Александров Бориславов-Снайпера, се прочу в цяла България след наказателната акция срещу избраника на майка си Али Али.
„Отивам да убия втория си баща, понеже дава системно алкохол на майка ми! Влизам в затвора и ме боли... за алкохолиците! Убивам и не прощавам! Утре ме гледайте по новините“. Това заяви във Фейсбук 31-годишният Росен Снайпера преди фаталната неделя, 11 юни, когато насече с брадва стъклата и ламарините по фолксвагена на Али. 
„Вторият мъж на майка ми, дава й да пие, а тя е с 5 вида болести, е как да стане. Убивам го и го излежавам! Ама не излезе мишката, крие се в дупката си! Другият път ще му отсека главата, а не колата...“, продължи да сипе закани в социалните мрежи Снайпера.
А когато думите идват от човек с тежко криминално минало, те винаги трябва да се вземат сериозно.
Това доказа Снайпера, който съсипа паркирания пред блок „Ловеч“ автомобил на Али.
Горе бяхме с жената, гледахме новините. Чухме какво става, но не слязохме. Комшийка ни каза, че нямам вече кола, че е за брак, за нищо не става. Всичко е изкривено, всичко е изпочупено - фарове, огледала, стопове, врати, девет стъкла, люково стъкло всичко. Той дойде под балкона и започна да крещи да слизам да си видя колата. С брадвата ми показваше „Ще те заколя“. Ние се прибрахме вътре, защо да ни крещи повече..., разказа след предължилата около час наказателна акция Али Али и отрече да тласка спътницатаси в живота към алкохолизъм. Според него тя просто обичала да си пийва. 
Осъждан съм и не го крия, но сега бях тръгнал да спасявам майка си. Али е алкохолик - изпива по 1-2 бутилки уиски на ден. Много пъти съм му казвал - ти как обичаш майка си, аз също обичам моята. Щом искаш, пий, но не карай и майка ми да го прави, тя взема хапчета за пет болести, обясни в редакцията на „Утро“ след инцидента разследваният за унищожаване на чуждо имущество Росен.
По думите му 52-годишният Али Али от Кърджали, с когото майка му Христина Ангелова Господинова се събрала преди 3 години, има добра пенсия от Турция, а когато тя свърши, посяга на парите и на бижутата на майка му, за да си набавя алкохол. Съседите в „Дружба 1“ също знаели за тази му слабост.
Ядосах се, след като в телефонен разговор с майка ми го чух да говори около нея пиян. Аз също бях почерпен, хванах брадвата и тръгнах, но не съм искал да му направя нищо. Аз имам ключ за апартамента им, ако съм мислел да го нападна, кой щеше да ми попречи, продължава Росен Снайпера.
Майка му Христина беше на негова страна. В телефонен разговор тя разказа, че преди около два месеца и половина е изгонила Али и дори е викала полиция, защото не искал да си тръгва, но после решила да го приеме отново.
Въпреки всичко Али не отгеглил жалбата си и сега Росен Снайпера ще отговаря за хулиганство, повреждане на чужд автомобил и закана за убийство. И вероятно ще разчита на разбиране от страна на семейството си, за да не поеме към затвора.                       У