По нестандартен начин - с музей на открито „Приказка за България”, „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО” закриха предизборната си кампания вчера. В експозицията под наслов “100 години Дойранска епопея 1917-2017”, която бе подредена в градинката пред училище „Христо Ботев”, бяха показани исторически оръжия от периода на Средновековието до Първата световна война. 
Днешният ден и днешният музей на открито „Обединени патриоти” посвещаваме на две славни български победи - падането на Одринската крепост и Дойранската епопея, които показват на света величието на българския воин. Целта на изложението е да направи русенци съпричастни с онази славна епоха и да ги запознае с военното дело на нашите предци, каза водачът на листата на коалицията Искрен Веселинов. Той бе категоричен, че миналото трябва да бъде основание за бъдещето, а гордостта, че сме българи трябва да ни води, когато гласуваме в неделния ден. Логичният път за всички, които обичат България, е с номер 17 в бюлетината, допълни Веселинов. 
Организаторът на изложбата и поставеният под номер четири в кандидатдепутатската листа на „Обединени патриоти” Галин Григоров подчерта, че откритият музей „Приказка за България” не е самоцел и идеята не е просто да се покаже нещо, което никой не е виждал.
Искаме всеки да се докосне до историческите оръжия, да предадем на нашите съграждани по най-добрия начин усещането, духа на миналото на България и да им разкажем неразказаните приказки за България. Искаме всеки един от тях да се докосне до това, което са ни оставили нашите предци, това, което са ни завещали тези хора през годините с обикновения си живот, с трудолюбието си, с хилядите битки, преживели в защита на родината. Тук сме, защото нашите братя от „Обединени патриоти” в момента са на южната граница и се борят да защитят интересите на майка България от нашествениците на Ердоган. Готови сме да тръгнем всеки един момент и да не позволим нито един човек, борещ се да наруши целостта на България, борещ се да наруши интересите и, да бъде допуснат в България, заяви Григоров.