Кандидатите за народни представители от „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО” спазиха една от най-хубавите български традиции и раздадоха над 2000 патриотични мартеници в различни населени места в областта. В инициативата в Русе се включиха водачът на листата Искрен Веселинов и поставени на второ, трето и четвърто място Любомир Владимиров, Атанас Барбуков и Галин Григоров. Те зарадваха русенци, като лично им закичиха червено-белите символи и им пожелаха здраве и благополучие. 
Март е месецът на промяната, месецът, в който светлината побеждава тъмнината и редът - хаоса. Това е и нашето послание към русенци, когато им раздаваме мартениците трикольор. Надяваме се българският ред и българските обичаи да победят всичко лошо и пошло и в политиката, и в живота, и с края на март да дойде едно по-добро начало, което да е по-добро за страната ни. 
Това каза водачът на листата на „Обединени патриоти”
Искрен Веселинов.  
Март е месецът, който ще промени политиката в България, защото „Обединени патриоти” ще бъдат първа политическа сила и ще победят на предстоящите парламентарни избори, заяви Любомир Владимиров.