Кандидатите за народни представители от коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ Румен Христов, Даниела Везиева и д-р Йосиф Новаков посетиха фирма“ Нимек“.

В шивашкото предприятие в момента работят 120 шивачки. Фирмата съществува вече 27 години и е една от водещите в бранша. Основният дял от продукцията е за износ. Партньори са на известни световни модни марки.

Пред своите служители собственикът на фирмата Магдалена Стоянова представи кандидатите за народни представители.

„Мисля, че в Парламента трябва да влязат хора, на които им се работи. Аз познавам тези кандидати и знам,че те ще работят за Русе и за България“, обясни Стоянова.

Тя представи със специално внимание втората в листата Даниела Везиева, която беше зам.-министър на икономиката като човек, който за последните две години и половина е направила буквално чудеса за шивашкия бранш.

Водачът на листата Румен Христов поздрави жените с празника им и им пожела да бъдат обичани и щастливи всеки ден. Пред тях той отново обясни, че кандидатите за народни представители от коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ няма да си позволят да дават на хората лъжливи обещания и подчерта, че високи доходи ще има само тогава, когато икономиката на страната работи и бизнесът – най-вече малкият и средният – има свободата да се развива. Нещо, за което „Реформаторски блок – Глас народен“ ще работи в следващия Парламент.

Със силни аплодисменти шивачките от „Нимек“ посрещнаха д-р Йосиф Новаков, който е четвърти в листата на коалицията. Д-р Новаков е изключителен специалист и страхотен човек, бяха категорични жените.