Фалшифициран протокол от общото събрание на входа стана повод пенсионер да стане клиент на съдебната система на стари години. Грешката му се кореняла в желанието му да стане домоуправител, но реално не бил избран според правилата.
Случаят е още от май 2013 година, когато В.К. представил в общината документа, че по волята на своите съседи вече е председател на управителния съвет на етажната собственост на вх.“В“ в бл.“Дав1“ на ул.“Студентска“. Не след дълго обаче станало ясно, че събранието във входа далеч не се е състояло, както е описано в протокола, нито пък посочените съседи са гласували реално за домоуправител. 
За ползването на фалшифицирания документ пенсионерът бе предаден на съд, като се размина от обвинения, че самият той е автор на неверния протокол. Мъжът предпочете да не оспорва тезата на прокуратурата, а вместо това мирно и кротко да бъде осъден, като направи самопризнания за стореното. Така страните се споразумяха мераклията за шеф на входа да бъде наказан с 4 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок. Присъдата е окончателна, след като съдът я одобри като справедлива и законна.