С много музика, танци и весели състезания цялата фабрика за мъжки костюми „Ричмарт“ отбеляза два  празника в един ден - традиционният Хелоуин и третата годишнина от откриването на новата фирмена сграда. Този път обаче традицията бе малко разчупена - място на тържествата не беше фабриката на компанията. За веселбата собственикът на фирмата Мартин Йорданов бе резервирал най-модерната и голяма дискотека на Балканите - „Шоурум“. В забавленията се включиха над 600 души - целият състав на компанията, която е един от най-големите работодатели в областта.
И този път работещите във фабриката се бяха постарали да изненадат колегите си със страшни костюми и маски, обичайни за Хелоуин. Не липсваха и традиционните надигравания в три стила - народни хора и ръченици, диско и поп-фолк. За състезателите бяха предвидени награди.
Собственикът на „Ричмарт“ Мартин Йорданов се бе погрижил за всички да има ядене и пиене на корем. Самият той се появи на празника маскиран като индиански вожд, с тежка украса от пера. 
Такива празненства „Ричмарт“ провежда вече трета година, откак фирмата се пренеса в новата и уютна фабрика на бул.“Потсдам“ до „Мол Русе“. Заради модерните технологии при построяването й преди време компанията получи и специална награда от конкурса „Сграда на годината“ за иновативни решения в областта на енергоспестяващите технологии.