Изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО все повече се утвърждават като успешна практика за обслужване на клиенти от по-малките населени места в Североизточна България. Специално организираните приемни разполагат с достъп до цялата база данни, необходима за проверка и предоставяне на информация по клиентски номер. Улесненият пряк контакт със специалисти на компанията създава условия за по-бързо и удобно заявяване на услуги, както и за успешно разрешаване на казуси и даване на консултации относно разпределението и снабдяването с електрическа енергия. В изнесените офиси не е възможно единствено извършването на касови плащания.

След като по-рано този месец екипи Обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО посетиха градовете Бяла и Ветово в Русенска област, както и град Исперих в Разградска област, в последните дни на септември работата на консултантите продължава във Варненска и Добричка област в градовете Провадия и Балчик.


График на изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО до края на месец септември 2016 г.:


Провадия – 28 септември 2016 г, от 10 до 15 часа, в сградата на Информационния център на Община Провадия, ул. „Дунав“ №39

Балчик – 30 септември 2016 г, от 10 до 15 часа, във фоайето пред Информационния център на град Балчик, площад „21 септември“ №6


Проектът „В услуга на клиента“, част от който е мероприятието за организиране на мобилни офиси на ЕНЕРГО-ПРО, ще продължи и в следващите дни и седмици с инициативи, улесняващи връзката на гражданите със специалисти на компанията. Информация за предстоящи събития и кампании се публикува на интернет страницата https://www.energo-pro.bg/bg/Kampanii. Денонощно на разположение на клиентите е и националната телефонна линия 0700 1 61 61.