„Кастингът за фенове, с който даваме възможност на най-големите почитатели да преживеят емоцията на един снимачен ден, изненада всички нас с невероятни кандидати и интересни случаи“, разказа Евтим Милошев.

Продуцентът на най-успешния сериал на медицинска тематика у нас сподели, че сред желаещите има голям брой медицински лица, парамедик и дама, преживяла Тетралогия на Фало - заболяването на един от главните герои в „Откраднат живот“.

Всеки истински почитател може да заяви своето желание за участие в кастинга като изпрати своя снимка и контакт на мейл: [email protected] и да се озове в сцена с най-обичаните български лекари в телевизионния ефир. Димо Алексиев и Мария Кавърджикова разкриха, че образите им ще покажат нова страна, като най-голям ще бъде обратът за Евгения Генадиева, разкривайки тъмната страна на своя характер. Иновативната продукция се завръща в ефира на NOVA на 13 септември от 21:00ч., когато ще даде отговори на хиляди зрители и ще постави началото на нови изпитания за героите.

На 13 септември феновете също така ще могат да обиколят познатата от екрана болница МБАЛ „Св. Кирил“ и да видят какво се случва зад кадър. В деня на отворените врати на „Откраднат живот“ между 8:30ч. и 12:00ч. всеки желаещ ще може да посети снимачната площадка, да разгледа различни кътчета от болницата, както и да види как се създава една сцена в сериала, сниман със средствата на киното. „Тази възможност ще зарадва и по-малките почитатели на сериала, които ще могат да заповядат с придружител и да се потопят в атмосферата на сериала преди да научат развръзката на новия сезон“, коментират от екипа.